Okul sırası pabuçları

Okul sırası pabuçları ve okul sırası plastikleri imalatı yapan firmamız sizlere daha kaliteli hizmet vermek adına kendisini sürekli yeniliyor. Okul sıraları zamanla deforme olan birçok parçadan meydana geliyor. Bunların başında okul sırası ayakları ve okul sırası plastik parçaları geliyor. Sıra pabuçları, zeminle mukavemetin olduğu önemli parçalardır. Hammadde kalitesine göre ve ısı koşullarına göre kırılıyor. 

okul sırası ayak plastikleri
okul sırası ayak plastikleri

Kırılan okul sırası aksamları, zamanla okul sıralarının kullanım imkanlarını ortadan kaldırmakla birlikte, oturum güvenliği açısından birçok sorun oluşturuyor. Ürettiğimiz okul sırası plastik ayaklar ile okul sıralarınızın kullanım ve konfor potansiyelini yukarılara taşımayı hedefliyoruz. Okul sıralarınızın kullanım imkanı olmayan atıl olanlarını çöpe atmaya son veriyoruz. Sizleri büyük masraf yüklerinden kurtarmayı hedefliyoruz.

Okul sırası pabuçları ve çeşitleri

Okul sırası pabuçları ve çeşitleri  çok sayıda hammadde kaynağı ve farklı ölçülerde üretiliyor. Genellikle geri dönüşüm plastik kaynaklardan imal edilen okul sırası plastik ayakları, hızlıca deforme oluyor. Çeşitli montaj hatalarından kaynaklanan sorunlar ile birlikte bu süre daha da kısalıyor. Firmamız ürettiği okul sırası yedek parçalarında orijinal ve temiz hammadde kaynakları kullanarak güçlendirilmiş mamuller meydana getiriyor.

okul sırası plastik ayaları
okul sırası plastik ayakları

Okul sırası plastik ayakları, üzerine sabitleneceği metal iskeletin ölçü ve formuna uygun olarak imal ediliyor.İlkokulöğrencileri için kullanılan okul sıralarında bu ölçü genellikle 25*50 okul sırası plastik ayakları, lise ve ortaokulda kullanılan okul sıralarında 32*50okul sırası plastik ayakları oluyor. Okul sırası metal iskeletine uygun olmayan okul sırası plastik aparatları hem oturum hem de deformasyon açısından büyük problemler ortaya çıkarıyor.

Okul sırası plastikleri ve teknik destek 

Okul sırası pabuçları ve teknik destek hizmetini birlikte vermekle Türkiye genelinde bir ilke imza atan firmamız Tüm şehirlerde bu hizmetini müşteri memnuniyeti odaklı bir şekilde gerçekleştiriyor. Okul sırası pabuçlarının imalatı  ve okul sırası tamirinin ayrılmaz bir bütün olması bizlere bu teknik servis hizmetini vermeyi zorunlu hale getirdi.

Okul sırası plastikleri güneş ve ısı koşulları sabit olması gereken koşullarda yerleşiminin yapılması, okul sırası metal iskeletinin kaynak ve gönye bakımlarının tamamlanmış olması gibi koşulları firmamız sizler için uzman teknik ekibi ile tekrardan gözden geçiriyor.

Okul sırası plastikleri Eğitim mobilya yan sanayi sektöründe yerli ve yabancı sanayi kuruluşlarının, okul sırası parçaları, konferans koltuğu yedek parçaları, okul sırası yedek parçaları, ihtiyaçlarını yüksek kalite standartlarında, taahhüt ettiği sürelerde ve kesintisiz bir şekilde üretimini gerçekleştiren firmamız, okul sırası plastikleri, okul sırası yedek parçaları, okul sırası oturak ürünleri sektöründe de faaliyetine devam etmektedir. 

Müşterilerimize sorunsuz, yüksek kaliteli ve ekonomik fiyatlarla okul sırası yedek parça imalatında, bulunmaktayız. Başta konferans koltuğu yedek parçaları grubu, konferans koltuğu teknik servisi, okul sırası yedek parçaları ve okul sırası teknik servisi sektörü olmak üzere, okullar, Üniversiteler, liseler, ortaokullar, eğitim kurumları grubuna hizmet vermektedir. 

Eğitim araçları sektöründe okul sırası plastikleri, okul sırası oturak, okul sırası sırtlık, , okul sırası metal ayaklar, okul sırası tekli ve çiftli sıra sepetinde gibi geniş ürün yelpazemiz standart ölçülerde ve ya ürünlerinize göre özel sipariş tasarımlarımızla hizmetinizdeyiz

Bizler teknik destek hattımız ile sizlere daime 7 gün 24 saat anlayışı ile hizmet vermeyi misyon olarak belirledik. Okul sırası pabuçlarının tüm üretim bültenlerini kendisinde barındıran firmamız bu doğrultuda sadece hammadde değil aynı zamanda çeşitli kimyasal destek çözümleri ile sizlere eskisinden daha güvenilir ve güçlü okul sırası plastikleri üretiyor. Hem okul sırası yedek parça üretimi hem de okul sırası tamiri için bizlere her an ulaşabilirsiniz.

FABRİKA VE İMALAT: 0216 574 46 40

KEŞİF VE TEKNİK ANALİZ: 0553 465 60 64

SATIŞ VE FİYAT : 0532 709 30 28